Slaapproblemen

We zijn gewend aan slechte slaap. De meeste van ons weten wat het is om te woelen en te draaien, niet in slaap te kunnen vallen, wakker te worden met een hoofd vol gedachten, onmogelijk om weer in slaap te vallen en s morgens wakker te worden met het gevoel dat je amper geslapen hebt.

Onze telefoon kan ons vertellen hoeveel diepe slaap we gehad hebben, hoe efficiënt we geslapen hebben, kan ons misschien wakker maken op het juiste moment, maar het zorgt niet voor een betere slaap.

En er zijn verschillende soorten slaappillen en drankjes, maar we weten dat die niet bedoeld zijn voor langdurig gebruik. En ondanks dat ze ons in slaap doen vallen kun je wakker worden met het gevoel van een oude krant.

Goed slapen

De Zeez Pebble kan dat veranderen. Het gebruikt nieuwe technologieën om je te helpen  in slaap te vallen, in slaap te blijven en goed te slapen. Zodat jij uitgerust en helder wakker wordt.

De Zeez Pebble produceert kleine pulsen zoals die ook in de hersenen van een goede slaper worden geproduceerd tijdens ontspanning en diepe slaap. Het herinnert onze hersenen en lichaam stil en zachtjes aan de frequenties die we associëren met goede slaap. Alpha, theta en delta frequenties worden uitgezonden om onze natuurlijke slaappatronen te stimuleren en helpen onze hersenen om goed te slapen.

De Zeez Pebble is gemakkelijk in gebruik en werkt op een kleine oplaadbare batterij.

Zet de Zeez Pebble aan, leg het onder je kussen. Geen draden, geen plak stickers geen toestanden. Het werkt briljant voor ongeveer 80% van de slechte slapers.