Freshbed komt met een spectaculair slaapdevice.

Wanneer mensen over hotels praten, gaat het om de kwaliteit van het eten en de kwaliteit van de bedden. Of beter de kwaliteit van hun slaap in uw hotel. Wat als ik u vertelde dat we u kunnen helpen uw gasten beter te laten slapen met een klein slaapdevice. Zou het niet geweldig zijn als u uw klanten een manier zou kunnen bieden om beter te slapen en wakker te worden vol nieuwe energie? En nog beter dat ze praten over hoe goed ze sliepen in uw hotel? Een klein apparaat kan dat allemaal doen.

Freshbed presenteert de Zeez Sleep Pebble aan de hospitality markt. We geloven echt dat de kleine Zeez Pebble kan helpen uw gast een betere slaap ervaring te bieden. De eerste nacht heeft uw gast last van een jetlag, en het is bekend dat mensen de eerste nacht in een andere ruimte alerter zijn. De Zeez Sleep Pebble helpt uw ​​klanten om sneller te herstellen van een jetlag en dieper en beter te slapen.

Wat de Zeez Sleep Pebble precies is, kun je hier lezen.

Wat het effect voor uw klanten is:

 ze vallen makkelijker in slaap
 ze slapen ’s nachts door
 ze krijgen betere kwaliteit van diepe slaap
 Word wakker met meer energie
 Herstel sneller van hun reis

Geef uw gast een betere slaapervaring, laat ze genieten van de Zeez Sleep Pebble. Laat ze praten over uw hotel en het kleine apparaat dat ze hielp sneller te herstellen en de energie gaf die ze nodig hadden.

Bent u een van de eerste om uw klanten een betere slaap ervaring te bieden?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Email of bel ons op nr. +31(0)20 47 20 816